PVV’er Fleur Agema is verliefd. Ze heeft een relatie met haar partijgenoot Léon de Jong.

Eurovisiesongfestival

De twee hebben hun relatie te danken aan het Eurovisiesongfestival. De Jong en Agema keken thuis naar de uitslag van het Songfestival, op aandringen van partijleider Geert Wilders.

Volgens Agema is Wilders ‘de blonde cupido’. De Jong noemt ze in haar column liefkozend ‘de donkere god’. Toen de politica een paar wijntjes te veel op had, besloot ze te blijven. Ze is dan ook een nachtje blijven slapen bij haar partijgenoot. Zij mocht in bed slapen, hij sliep op de bank.

Total crush

De volgende ochtend is de vonk echt overgeslagen: “Donkere krullen haalt een ontbijtje, geeft een knuffel en dan… de bliksem slaat in! Kus. Goeie genade. Wow. Jeminee. Total crush!”

Fleur Agema is naar eigen zeggen ‘totaal verslingerd en stapelverliefd’ op Léon de Jong. De twee hebben besloten te gaan samenwonen, schrijft ze ook in haar column. Het verhuizen brengt wel wat problemen mee: “Liever geen IKEA-dingen meer. Daarvan wil ik juist minder-minder”, grapt de politica, verwijzend naar de minder-minder uitspraak van haar partijleider Wilders.